Maeike Piebenga | Provincialeweg 302 | 1506 MJ Zaandam

Maandag - vrijdag - 8.00-17.00

Testimonials

Ervaringen van clienten

F. (vrouw)

46 jaar

“De therapie van Maeike heeft mij enorm veel inzicht gegeven in de oorzaak van mijn pijn en verdriet. Door terug te gaan naar de basis daarvan, begrijp ik inmiddels veel beter wat mijn valkuilen zijn en waarom dingen pijn doen. De prettige gesprekken met Maeike, het luisterende oor, het niet oordelen en de warmte die Maeike geeft maken haar een hele fijne therapeut, ze geeft heel veel ruimte om jezelf te zijn. Door de therapie heb ik kunnen vergeven, voel ik geen woede meer en heb ik veel meer zelfliefde gekregen. Ik heb mijn pijn omarmd, waardoor ik rust en ruimte heb gekregen.”

Contact
D. (vrouw)

36 jaar

"Maeike is voor mij een bijzondere, sensitieve en inspirerende vrouw. Wat ik zo fijn vind aan de sessies is, dat ik een wereld instap, waar ik echt thuiskom. Wat hier het grootste cadeau is wat ik krijg, is de liefde die ik voel voor mijzelf. Ik heb inzichten gekregen in blokkades die zowel ik, als mijn ziel, met zich meedraagt en laagje voor laagje komen we steeds dichter bij mijzelf, in mijn heelheid. Ik heb hier geleerd om alles in mijzelf te zoeken in plaats van buiten mijzelf. Ik ben dan ook onwijs dankbaar dat ik deze reis, mede dankzij Maeike kan bewandelen."

Contact
J. (man)

40 jaar

“Levensvreugde, zelfvertrouwen en stabiliteit in het dagelijks leven... Daarin heeft Maeike mij de afgelopen periode weer een juiste koers weten te geven. Na een traumatische ervaring (rouwproces) in mijn 21e levensjaar ben ik bij Maeike Piebenga in Amsterdam terecht gekomen. Destijds ben ik middels regressietherapie achter de dieperliggende betekenis gekomen van mijn gedrag en ‘angst om te verliezen’.

Nu... 16 jaar later en na een tweede heftige gebeurtenis, werden veel levensvragen van het een op andere moment weer onduidelijk. Wederom is het met de coaching van Maeike gelukt om in een overzichtelijk tijdsbestek enkele “ankers in mijn leven” te creëren.

Haar doortastendheid, haar warme toegankelijke manier van communiceren, juiste afstemming van het soort therapie/coaching stijl, haar discretie en het gevoel dat er geen onderwerp is dat niet bespreekbaar zou zijn in haar praktijk, heeft ervoor gezorgd dat ik wederom koos voor Oaktree en mijn levenspad wéér helder is. Maeike, bedankt daarvoor!”

Contact
B. (man)

42 jaar

“In the last few years Maeike has been my coach regarding several challenges in my life. We see each other on a regular base and almost every time she enables me to make the ‘next step’. I experience her as a very warm person with a big and compassionate heart. She is able to create a respectful environment in which you can easily come forth with problems you experience – whatever that might be! If you’re willing to really investigate and look at yourself, Maeike has an exceptional talent in helping you to transform these issues. You’ll get more free to do what you desire to do and become your greater self.”

Contact
Maeike Piebenga

"Ik ben gespecialiseerd in het opsporen in de oorzaak van beperkingen en het opnieuw activeren van levensvreugde en levenszin."

Contact details

Laat je email adres achter

Ik stuur je dan periodiek een berichtje© Copyright 2021 YMY Re-Lated